Sedan maj 2020 har jag haft uppdrag för Borås Yrkeshögskola och utbildningen ”Digital ADCopy”. Jag tyckte att det skulle bli lite kul, men hade egentligen inte en aning om hur vansinnigt roligt det har varit så här långt.

Fram till dags datum har jag gjort åtta olika kurser, mest för copywriting. Dessutom har jag genomfört fem workshops och har fått vara delaktig i omgörningen som skedde inför tredje årskullens start i höstas. Jag har fått se hur de studerande i DADC19 tagit examen och sedan även tagit arbetsmarknaden med storm. Det tråkiga och jobbiga med pandemin har utmanat i första hand de studerande i DADC20, men även de har tydligt visat (nu när de snart gått 3/4 av utbildningen) att de hör hemma i vår bransch. Och jag har fått se hur de relativt nya studerande i DADC21 med stor energi tagit till sig av grundläggande metoder och idéer. Kompetens, progression och ordet ”Varför” är tydliga här. Och jag är både stolt och imponerad. Samt har roligt!

https://www.linkedin.com/company/utbildningen-digital-ad-copy/
https://www.facebook.com/Borasyhadcopy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *