Är sedan något år tillbaka mentor för ideella organisationen Connect Sverige. Har tidigare varit med som marknadsföringsexpert för ett antal företags kompetenspaneler, nu har jag tagit ett nytt steg och blivit en av organisationens affärsmentorer.

Första uppdraget har varit för Lars och Anders Ohlson, som skapar och säljer möbler för offentlig miljö. Vi började arbetet redan under hösten 2018 och efter att ha gjort en halvhalt (under av mig rekommenderad arbete med kommunikationsbyrån Beyond) är det dags för bolaget Ohlsons egen kompetenspanel i september 2019.
Mitt arbete har varit att som affärsdrivande bollplank och coach hjälpa killarna att förstå sin egen verksamhet så mycket att de själva kan ta den ett steg vidare. I praktiken handlar det om att dels hjälpa dem att skapa en affärsplan, dels att se till att deras affärsidé kan utvecklas organiskt. SWOT, produktionsprocess, försäljningsstrategier och varumärkeskommunikation är vissa av de viktiga delar som jag hjälp Lars och Anders att förstå bättre. Arbetet fortsätter.

Kompetens: Affärsutveckling/mentor. Skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt.

Kund: Ohlson International AB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *