En relativt stor del av arbetet med egen verksamhet är att hålla på med någon slags marknadsföring. Att en då får fin feedback på dels den marknadsföringen, dels verksamheten som sådan värmer ens näringslivssjäl.

Pierre Rosengren på LinkedIn

Gjorde ett personligt utskick till bekanta och uppdragsgivare. Ett av svaren var när chefen för Marketplace la ut min text på LinkedIn med berömmande ord. Pierres ord känns bra, ett betyg på att jag gör saker rätt.

 

Nyligen, strax före valet, höll jag en valdebatt i Bollebygd. Det var ett uppdrag jag gjorde för en fotbollskamrat, men naturligtvis med all den yrkeskunskap jag har. Roligt då att åhörarna uppskattade min roll som moderator.

 

Deltar ibland i en Facebookgrupp som heter ”Bloggare som kommenterar varandra”. Här handlar min inlägg ibland om mitt fotograferande, men mest om ord och kommunikation. Roligt då, när en av deltagarna (hon som för övrigt hjälpte mig med denna hemsida) kallar mig magiker. Känns bra.

Att få beröm är bra för själen, även om du egentligen aldrig kan vara helt nöjd är det ett bevis för att du når fram. I dessa tre fall handlar det dessutom om kärnan i vad jag gör – kommunikation. Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *